OVER MIJ

Tamar is een creatieve duizendpoot van 17 jaar, die het pad van haar gevoel volgt, dat brengt haar daar waar ze het gelukkigst is.

Het hebben van een hoog IQ heeft er niet voor gezorgd dat ze het VWO heeft afgemaakt. Na het derde jaar is ze overgestapt naar de opleiding tot meubelmaker, het werken met hout stond al jaren op haar verlanglijstje. 

Tijdens deze opleiding heeft ze helaas een allergie opgebouwd voor allerlei (chemische) oplosmiddelen en daardoor moest ze noodgedwongen een paar weken voor het behalen van haar examen stoppen. Gelukkig had ze eerder tijdens deze opleiding de opdracht gekregen om met andere materialen en een nieuwe techniek iets te maken. Dat is macrame geworden en nog steeds met veel plezier maakt ze wandkleden voor wie dat graag wil, uit voorraad, maar liefst in werkt ze in opdracht zodat ze steeds word uitgedaagd iets nieuws te bedenken.

Zolang Tamar nog geen nieuwe creatieve opleiding heeft gevonden waar ze niet in aanraking komt met chemische middelen, of een leuk adres waar ze werkend kan leren, blijft ze doen waar ze blij van wordt en op dit moment is dat het maken van prachtige wandkleden.

 

Voor een wandkleed op maat kun je het beste direct contact opnemen. Kijk voor inspiratie in de galerij of op instagram.

Veel plezier hier en aarzel niet om contact op te nemen!